DiaPlus, suplimentul minune

Tratamentul cu DiaPlus este benefic pentru tratarea colonului iritabil, dar și pentru ameliorarea problemelor intestinale precum diareea. Datorită ingredientelor active din compoziția sa contribuie cu succes în ameliorarea simptomelor oferind o stare generală confortabilă.

DiaPlus este un supliment alimentar, natural, care are rolul de a reechilibra presiunea osmotică de la nivelul celulelor mucoasei intestinale, normalizând în același timp tranzitul intestinal. Rolul său este și acela de a proteja mucoasa intestinală.

Multe femei se confruntă în ziua de azi cu probleme intestinale. Colonul iritabil, deși nu se vede in analizele efectuate are simptome care pot induce în eroare majoritatea pacienților, din cauza faptului că această afecțiune se manifestă prin dereglări digestive comune, care apar în mod intermitent și fără regularitate. Printre simptomele acestei afecțiuni se enumără: durerea abdominală, balonarea, flatulența, constipația, dar și diareea. Principalii factori care cauzează colonul iritabil este alimentația, stresul, fluctuațiile hormonale, sedentarismul, dar și abuzul de medicamente, precum cele laxative.

DiaPlus echilibrează flora intestinală fiind un concentrat obținut din ingrediente active, provenite din flora spontană, precum pudră din fructe de afine, coacăze, cătină și vitamina D3 (colecalciferol) și este realizat după metode tradiționale care păstrează principiile active ale afinelor.

Printre beneficiile acestui supliment se numără reglarea tranzitului intestinal prin administrarea unei singure tablete. O tabletă de DiaPlus este echivalentul a 7 tablete din produsul Eridiarom.
Produsul contribuie cu succes la reducerea peristaltismul intestinal, fără a constipa; este astringent al mucoasei gastro-intestinale, bacteriostatic, antiseptic, antihistaminic, antiparazitar şi hipoglicemiant și este lipsit de orice toxicitate și nu provoacă dependență.

DiaPlus poate fi administrat cu succes în formele de diabet, determinând reducerea cantităţii de insulină injectabilă.

Principalele efecte ale DiaPlus:

• Contribuie la eliminarea problemelor legate de constipație, prevenirea şi tratarea diareelor specifice
• Ajută la păstrarea nivelului normal al glicemiei
• Ideal pentru îmbunătățirea sistemului imunitar al organismului
• Reglează tranzitul intestinal
• Elimină treptat dependența de insulină
• Îmbunătățește circulația sângelui
• colite, enterocolite, rectocolite ulcero-hemoragice

Produsul este benefic și în cazul toxiinfecţiilor alimentare, rezultatele cele mai bune se obţin la 24 de ore de la declanşarea diareei, timp necesar să se permită golirea tubului digestiv. Rezultate foarte bune s-au obţinut şi în tratarea colonului iritabil şi mai ales a bolii Crohn (considerată incurabilă).

Pentru rezultate optime se recomandă a se administra de către adulți între 3-6 comprimate/zi, înainte de mesele principale, cu multă apă. Se recomandă copiilor 1 comprimat dizolvat în apă sau ceai călduț, de 3 ori pe zi cu 10 minute înainte de mesele principale sau la recomandările consultantului de specialitate.

Se pot consuma zilnic câte 3 tablete Diaplus (1-1-1). Se va administra câte 1 tabletă înaintea meselor principale. După primele două luni de tratament doza poate fi redusă la 2 tablete/zi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.