Care este cel mai bun colagen lichid

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul uman și reprezintă peste 30% din proteinele organismului. Ca blocuri cheie care asigură suport și structură corpului nostru, colagenul este prezent în toate țesuturile conjunctive cum ar fi pielea, oasele, cartilajul, tendoanele, ligamentele și vasele de sânge.
Există aproximativ 28 tipuri de colagen, dar cele mai comune sunt colagenul de tip 1, tip 2 și tip 3. Acestea se regăsesc în special în țesutul conjunctiv, cum ar fi pielea, oasele, tendoanele și în cartilaje. Colagenul este esențial pentru pentru sănătatea și mobilitatea articulațiilor, dar și pentru menținerea aspectului tânăr al pielii.
Sursa cea mai cunoscută a colagenului este gelatina, care este slab digerabilă. Colagenul extras din piele de pește și solzi este absolut ideal, pentru că nu este toxic și este foarte asemănător cu colagenul din corpul uman. Și este mult mai sigur. Cel mai eficient și mai rapid resorbabil este când se consumă ca un supliment alimentar, de exemplu ca băutură.
Colagenul de pește lichid este foarte potrivit pentru persoanele care doresc să păstreze pielea tânără și frumoasă. De asemenea, este ideal pentru copiii cu dureri de creștere generate de aprovizionarea insuficientă cu colagen. Acesta este un tratament eficient pentru inflamaţii ale pielii și inflamații în organism în general. Colagenul din pește ajută în tratamentul a diferitor tipuri de artrită. Este perfect pentru sportivi, ajutând la întărirea oaselor, articulațiilor și tendoanelor și astfel previne și leziunile asociate cu performanțe sportive.
Prin urmare, cel mai bun colagen lichid de pe piață este Ramissio Royal Collagen, care conține o formulă îmbogățită cu condroitină si glucozamină.
Un studiu de la Harvard Medical School subliniază rezultatele uimitoare obținute de pacienți cu articulații dureroase și inflamatorii prin utilizarea internă a colagenului. Din nou, aceştia au început să aibă entuziasm și poftă de viață deoarece au reuşit să scape de durere și imobilitate. Pentru mulți aceasta a însemnat o schimbare semnificativă în stilul de viață. Cum este posibil acest lucru? Există un răspuns simplu. Colagenul conține în mod natural 15% glucozamină și 15% condroitin sulfat. Aceste două substanțe sunt cunoscute pentru efectul lor anti-inflamator și liniștitor asupra articulațiilor şi mai mult pentru cel de protecţie a cartilajelor și a lichidulului sinovial împotriva degenerării. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că substanţa colagen aduce alinare reală a durerilor, si produce regenerarea eficientă a țesuturilor articulare, oaselor și tendoanelor.
Un pericol imens pândește în plus, la copiii activi și sportivi. În marea majoritate a cazurilor este o lipsă de colagen în organism. De foarte multe ori există probleme ale pielii, eczeme și diverse erupții cutanate. Chiar în aceste cazuri utilizarea colagenului joacă un rol foarte important!
Printre beneficiile acestui colagen se enumeră: diminuarea ridurilor, regenerarea organismului, eficient împotriva eczemelor, psoriazisului, diminuarea cicatricilor, vindecarea varicelor și a vaselor sanguine fragile, susținerea metabolismului, regenerarea părului și unghiilor.
Ramissio Royal Collagen se recomandă a se bea câte 25-50 ml pe zi, ca și cantitate optimă, având un gust dulce, plăcut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.