Cel mai eficient tratament naturist pentru varicocelul testicular

 

Varicocelul este o dilatație a venelor cordonului spermatic din cauza tulburărilor funcționale în drenajul sângelui venos de la nivelul testiculului. Varicocelele sunt afecțiuni care apar foarte frecvent și reprezintă principala cauză de infertilitate masculină, fiind responsabile pentru 40% dintre cazuri. Varicocelul poate fi primitiv sau secundar. Cel primitiv apare pe partea stângă fără o cauză stabilită; îndeosebi după vârsta pubertății (13 – 30 de ani). Varicocelul secundar apare ca urmare a unei afecțiuni care poate să producă un obstacol în curgerea sângelui din venele spermatice și poate apărea pe ambele părti, după vârsta de 35-40 de ani.

Simptomele varicocelului sunt: senzație de greutate în scrot, în special după eforturi fizice sau ortostatism prelungit;, jena testiculară până la durere continuă; după contact sexual durerea scrotală se intensifică; iar din cauza durerii pot apărea și tulburări sexuale și psiho-nevrotice. În cazuri mai rare, varicocelul poate fi și asimptomatic, acesta depistându-se doar la un control medical de rutină. Varicocelul lăsat netratat poate duce la complicații precum modificări ale spermogenezei până la infertilitate sau flebite spermatice cunoscute și sub denumirea de disfuncții testiculare.

Tratamentul medical pentru varicocel presupune intervenție chirurgicală, dar pot fi tratate și prin metode naturiste. Așadar, este recomandat să nu apelați imediat la intervenții chirurgicale care pot fi evitate prin tratamente naturiste precum Serra Max, supliment alimentar de calitate superioară, având ca ingredient activ, serapeptaza, o enzimă digestivă proteolitică studiată de mult timp și lansată relativ recent pe piață. Acesta în combinație cu Venotonic Complex, un  complex vegetal bioactiv, compus din extracte cu proprietăți terapeutice deosebite, într-un ansamblu de concentratii optime. Venotonic Complex conține ingrediente precum: diosmina, extract de castan sălbatic, vitamina C, bioflavonoide din citrice, vitamina E naturală, extract de ghimpe, quercetină, rutin, extract de ardei iute si hesperidină.

Foarte multe încercări de a trata varicocelul testicular au fost efectuate de medicii din Statele Unite ale Americii, Japonia și Germania, dar aproape întotdeauna fără  succes. Combinația dintre cele două suplimente naturiste, s-a dovedit de-a lungul timpului a fi cea mai eficientă soluție în tratarea varicocelului. Efectul benefic a apărut doar în combinația ingredientului serapeptase, administrat simultan cu Venotonic Complex o dată pe zi. Tratamentul este cu eliberare prelungită, ceea ce face ca efectul terapeutic să se exercite pe o perioadă mai lungă de timp iar substanțele active să ajungă in duoden neafectate de acizii stomacali. Eliberarea prelungită, este deosebit de utilă deoarece imbunătățirea elasticității vaselor trebuie susținută constant cu substanțele din Venotonic Complex si Serra Max. Combinația celor două suplimente naturiste servește de asemenea, și la buna funcționare a testicolelor, cât si la prevenirea formării de chisturi sau tumori testiculare.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.