Beneficiile suplimentului alimentar Natto Complex

Natto Complex, marca Vaida, este un supliment alimentar cu o concentrație de 2.000 F.U. de Nattokinase și o formulă inovativă îmbogățită cu Astaxantină, Chlorella și Coenzima Q10 pentru sprijinirea sistemului cardiovascular.

Nattokinase este o enzimă fibrinolitică ce promovează funcționarea optimă a circulației sângelui și previne formarea trombilor. Nattokinase este recomandată și afecțiuni precum: fibromialgie, angină pectorală, tromboembolism, ateroscleroză, senzație de oboseală, hipertensiune, diabet, tromboză venoasă profundă, embolism arterial și boala Peyronie.

Recomandată pentru boli circulatorii precum: risc de congestie cerebrală, congestie cerebrală cu sechele, angină pectorală, stagnare venoasă, tromboembolism, ateroscleroză, fibromialgie, oboseală, claudicare intermitentă, patologia retinei oculare, hipertensiune, diabet, tromboză venoasă profundî si embolism arterial. Nattokinaza a fost descoperită de savantul japonez Dr. Hiroyuki Sumi în 1998, prin fermentare, în prezenta bacteriei Bacillus natto.

Chlorella este o microalgă care se multiplică doar în condiții speciale, având nevoie de o cantitate mare de dioxid de carbon în apă si lumină solară puternică.
Deoarece peretele celular al plantei este rezistent la acțiunea enzimelor digestive, pentru eliberarea substanțelor active este necesară prelucrarea algei printr-un proces complex. Chlorella ajută la detoxifierea organismului, reducerea tulburărilor intestinale, tonifierea organismului,ajută la refacerea structurii materialului genetic ADN si ARN și la refacerea țesuturilor.

Astaxantina este un antioxidant din familia carotenoizilor, extrasă din tulpina algelor roșii, având o capacitate antioxidantă echivalentă cu de 550 ori vitamina E.  În comparație cu alți antioxidanți, Astaxantina are cea mai mare capacitate de a anihila radicalii liberi. Aceasta acționează la nivelul vaselor sanguine mici, contribuind totodată la sănătatea pielii, ochilor, oaselor și articulațiilor.

Coenzima Q10 contribuie la menținerea vitalității organismului prin promovarea funcționării optime a metabolismului și prin diminuarea oboselii. De asemenea, Coenzima Q10 are proprietăți terapeutice în afectiunile cardiovasculare, precum: insuficiență cardiacă, ateroscleroză, cardiopatie ischemică, infarct miocardic și hipertensiune arterială.

Ca mod de administrare,  se recomandă a se administra câte o capsulă pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră calificat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.