DiaPlus este noul tău aliat în lupta împotriva diabetului

Diaplus este un supliment alimentar 100% natural pe bază de extract de afine, coacăze, cătină și vitamina D3. Acestea au rolul de a scădea glicemia, de a acționa asupra retinei, de a îmbunătăți vederea și de a normaliza tensiunea arterială. Diaplus are abilitatea de a reface celulele pancreatice și a de elimina dependența de insulină. Datorită acțiunii sinergice a celor 3 plante din compoziția sa, Diaplus are un efect mai bun.

Afinele, supranumite ,,insulina verde’’, au un conținut bogat de antioxidanți, vitaminele A, B, C, E, fier, zinc, acid elagic, seleniu, favorizând îmbunătățirea sistemului imunitar. Afinele au, de asemenea, un rol major în menținerea nivelului normal al glicemiei. Extractul de afine este recomandat și pentru enterocolită, indigestie, parazitoze intestinale, infecții urinare, ca efect diuretic, dar și în reumatism, afecțiuni dermatologice, tulburări ale circulației periferice sau eczeme. Afinele mai contribuie și la metabolismul proteic, glucidic și lipidic normal al organismului. În plus, extractul de afine îmbunătățește circulația oculară și normalizează tranzitul intestinal accelerat. Antioxidanții din afine pot proteja organismul de radicalii liberi și pot ajuta în cazul aportului de alimente sau al cantității crescute de nutrienți. Antocianozidele din afine pot ajuta la menținerea membranelor mucoase sănătoase și funcționale, în stomac și în intestinul subțire.

Fructele de cătină ajută la imunitate și la păstrarea acuității vizuale prin conținutul bogat de flavonoizi. Fiind un antioxidant puternic, cătina este un întăritor al imunității recomandat pentru orice vârstă. Cătina are de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele. Fructele de cătină reduc pofta de dulce, iar organismul devine mai rezistent în fața infecțiilor. Fructele de cătină promovează metabolismul și îmbunătățesc activitatea sistemului intestinal. Acestea mai contribuie și la apărarea naturală a organismului și sprijină sistemul imunitar.

Coacăzele negre, datorită conținutului lor bogat în vitamina A, B1, B2, B6, PP, microelemente, precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectină și acizi organici, ajută la păstrarea nivelului normal al glicemiei. Cercetătorii de la Institutul de Diabet din Marea Britanie susțin că coacăzele negre reduc apariția diabetului la persoanele supraponderale deoarece influențează procesul metabolismului. În plus, coacăzele negre au efect adjuvant în cazul durerilor menstruale, stimulează circulația sanguină, au un efect energizant și sunt ideale pentru prevenția și tratarea răcelilor și infecțiilor urinare. Aceste fructe ajută la controlul greutății, stimulează funcția de eliminare a organismului și ajută la diminuarea stării de oboseală și picioare obosite.

Vitamina D3 (colecalciferol) ajută la asimilarea și reglarea zahărului din sânge. Vitamina D3 este implicată în dezvoltarea diabetului de tip 1 datorită rolului pe care îl are în modularea sistemului imunitar. Diabetul zaharat de tip 1 este o boală autoimună, iar vitamina D3 poate fi considerată un imunosupresiv, ceea ce înseamnă că reduce activitatea sistemului imunitar. Vitamina D3 poate ajuta în prevenția diabetului de tip 1, diminuând activarea sistemului imunitar, care începe să distrugă propriile celule beta pancreatice, secretoare de insulină. În cazul diabetului de tip 2, vitamina D3 are un rol important în secreția de insulină și în senzitivitatea receptorilor la insulină, deci în menținerea echilibrului glucozei în organism. De asemenea, studiile au concluzionat că deficitul de vitamina D3 poate favoriza apariția diabetului. Vitamina D3 contribuie și la funcționarea normală a sistemului imunitar. În plus, ea are un rol important în menținerea concentrațiilor normale de calciu din sânge.

Este deosebit de important ca persoanele diabetice, care urmează un tratament pentru diabet, să urmeze și să respecte cu strictețe dieta și să facă mișcare. În funcție de vechimea bolii, de vârstă și de regimul alimentar, se va stabili durata tratamentului. Se recomandă administrarea tratamentului cu DiaPlus pentru o perioadă de minim 90 de zile, respectiv 3 tablete pe zi (1-1-1). În cazurile mai grave sau mai complicate, se pot administra până la 2 tablete deodată de 3 ori pe zi (2-2-2). De asemenea, după urmarea tratamentului, este recomandat să se administreze o tabletă pe zi ca doză de întreținere. Cura cu DiaPlus se face concomitent cu tratamentul alopat primit de la medicul dumneavoastră. DiaPlus acționează în timp, motiv pentru care este recomandată trecerea treptată de la medicația alopată la cea naturistă. În plus, DiaPlus are un gust plăcut cu aromă de afine și coacăze și nu provoacă dependență.

Beneficii:

  • Contribuie la eliminarea problemelor legate de constipație
  • Ajută la păstrarea nivelului normal al glicemiei
  • Ideal pentru îmbunătățirea sistemului imunitar al organismului
  • Reglează tranzitul intestinal
  • Elimină treptat dependența de insulină
  • Îmbunătățește circulația sângelui

Prezentare: 30,60,90 tablete

Producător: Vaida

Cum se administrează Diaplus

Modalitatea de administrare este foarte simplă. Se recomandă a se administra de către adulți între 3-6 comprimate/zi, înainte de mesele principale, cu multă apă.

De unde poate fi comandat DiaPlus?

DiaPlus poate fi comandat din următoarele locuri:

casavaida.com/shop/DiaPlus

perfection.ro

enzimatic.ro

 Sau apelând urmatoarele numere de telefon: 0264 42 69 25, 0723 64 54 54

Sursă articol: www.e-wow.ro/beauty/health/diaplus-este-noul-tau-aliat-in-lupta-impotriva-diabetului/

1 Trackback / Pingback

  1. Diabetul – tot ce trebuie să știi – Formula Verde

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.