Coacăzele negre

Coacăzele negre, datorită conținutului lor bogat în vitamina A, B1, B2, B6, PP, microelemente, precum calciu, fosfor, fier, brom, zinc, taninuri, flavonoizi, betacaroten, pectină și acizi organici, ajută la păstrarea nivelului normal al glicemiei. Cercetătorii de la Institutul de Diabet din Marea Britanie susțin că coacăzele negre reduc apariția diabetului la persoanele supraponderale deoarece influențează procesul metabolismului. În plus, coacăzele negre au efect adjuvant în cazul durerilor menstruale, stimulează circulația sanguină, au un efect energizant și sunt ideale pentru prevenția și tratarea răcelilor și infecțiilor urinare. Aceste fructe ajută la controlul greutății, stimulează funcția de eliminare a organismului și ajută la diminuarea stării de oboseală și picioare obosite.              

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.